Meneer & Mevrouw Hoekstra

Winkelbezoek afspraak succesvol ingepland

Yes! De afspraak staat in de agenda. Er is een afspraakbevestiging verstuurd naar het mailadres wat u heeft ingevuld bij de contactgegevens. Normaal gesproken ontvangt u de bevestiging binnen enkele minuten. Het kan echter zijn dat de bevestiging door de mailprovider als ongewenste mail wordt gemarkeerd, controleer dus ook de ongewenste e-mailfolder. Mocht u de mail niet hebben ontvangen, dan kunt u tijdens openingstijden uiteraard telefonisch contact met ons opnemen.

De gezondheid van u en onze collega’s staat te allen tijde voorop. Bij binnenkomst in de winkel zullen wij u informeren over het bezoekersprotocol. Mocht u gezondheidsklachten hebben, dan verzoeken we u om thuis te blijven en de afspraak te annuleren.

Tot snel!
Erik, Coby, Neeltje, Willie, Janet, Steven, Jolanda, Paula, Francina, Rinke, Femke en Sanne.

645m2 winkelplezier

Sportief, casual, trendy en zakelijk komen samen in één winkel. Door het persoonlijke contact en de huiskamersfeer voel je je direct thuis!

Verrassende merkenmix

Ruim 60 merken: van G-star, Levi's, Superdry, PME Legend en State of Art tot Mavi Jeans, Expresso, Poools, 10Days, Maryley en nog veel meer.

Van top tot teen gekleed

Van Jassen, blazers, truien, overhemden, shirts, jurken en jeans tot schoenen, sokken, lingerie, tassen en sieraden. Kortom: goed gekleed van top tot teen!

Meet the team

Hulp nodig tijdens het shoppen? Ons enthousiaste en ervaren team staat voor u klaar! Wij informeren u graag over de nieuwste trends en collectie. Alvast even kennismaken? Meet the team!

Marjan de Haan

Verkoopmedewerkster

Elin Hoekstra

Verkoopmedewerkster Oproepkracht

Bezoek onze webshop