Meneer & Mevrouw Hoekstra

OVER ONS

Meneer & Mevrouw Hoekstra is voor velen al jaren hét vertrouwde adres voor een nieuwe outfit. Door steeds vernieuwingen in ons assortiment aan te brengen hopen we je iedere keer weer te inspireren. Elke maand voegen we nieuwe artikelen toe aan een sterke basis collectie en combineren we van seizoen naar seizoen.

Kwaliteit kent zijn prijs, maar ook daarin willen we weer dichtbij onze klanten staan. We stellen ons assortiment heel zorgvuldig samen en gaan voor de beste opbouw in prijs, kwaliteit en modeniveau.

Kom je voor een gerichte aankoop of heb je de tijd voor een uitgebreid winkelbezoek? Wees welkom en ervaar onze aandacht en ambacht; deskundig en gedegen. Niet alleen klanten in onze fysieke winkel adviseren en bedienen we, ook steeds vaker weten consumenten ons te vinden via onze webshop.

Bezoek & Ervaar

Nieuwsgierig geworden? Kom gezellig langs in het centrum van Stiens, bewonder en ervaar onder het genot van een kop koffie het plezier van winkelen, onze huiskamersfeer en het persoonlijke contact!

Met vriendelijke groet, Wim Hoekstra


Toen & Nu

Het bedrijf is 17 mei 1910 door mijn overgrootvader Taeke Meindert Hoekstra ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Leeuwarden. Hij ontving en bezocht destijds zijn klanten in Hallum en omstreken, verkocht stof, nam de maten stond letterlijk en figuurlijk dichtbij zijn klanten, leverde kwaliteit waardoor ‘Hoekstra Kleeding’ al snel een begrip werd in de regio. Zowel mijn overgrootvader als mijn grootvader waren gediplomeerd kledingmakers, voordat ‘confectie’ haar intrede deed. In 1980 hebben mijn ouders (Taco en Corrie Hoekstra) de winkel van mijn grootouders (Meindert en Mieke Hoekstra) overgenomen en zij hebben in 1992 de stap gezet om deze te verhuizen naar het centrum van Stiens, een dorp 6 kilometer verderop. Dat was geen makkelijke stap, maar dit is een toch een goede keuze gebleken. .

In 2010 bestond Hoekstra 100 jaar en hebben Erik en Coby Oomen de herenmodewinkel op de oude locatie overgenomen. In 2014 zijn zij vervolgens van nummer 45 verhuisd naar de huidige locatie op nummer 29 om daarmee het winkeloppervlak te vergroten van 160 naar 300m2. En daar bleef het overigens niet bij. Zo is het winkeloppervlak in 2017 zelfs verdubbeld naar ruim 600m2. De winkel is de afgelopen jaren niet alleen qua oppervlak behoorlijk uitgebreid, ook in aanbod en doelgroep heeft er een flinke uitbreiding plaatsgevonden. Zo kunnen (jonge)dames en heren van 16 t/m 65+ bij Meneer & Mevrouw Hoekstra terecht, voor een uiteenlopende collectie van aansprekende merken.

Er staat een prachtige dames en herenmodewinkel in het centrum van Stiens, die toekomstbestendig is en gestoeld is op de normen en waarden van mijn familie. En nog steeds onze familienaam draagt. Hoekstra staat sinds 1910 voor een goede prijs-kwaliteitverhouding, geeft eerlijk en vakkundig advies, werkt met aandacht en staat dichtbij haar klanten; en dat zullen we blijven doen! De naam Hoekstra is al meer dan 100 jaar een begrip in onze regio en daar ben ik als 4e generatie ongelofelijk trots op!


Beleving & Sfeer

De inrichting, uitstraling en sfeer van de winkel proberen we iedere keer weer te vernieuwen, om zo aan te sluiten bij onze doelgroep. Het is een winkel met een trendy industriële look, met een knipoog naar het ambacht en enorm veel beleving. Ook een kopje koffie of thee tijdens het winkelen en een sociaal praatje vinden wij heel erg belangrijk. Voor de combinatie van de juiste merkenmix, de beleving van winkelen en de vooruitstrevende visie hebben we eerder de ‘Boetiek van de Maand award’ ontvangen van fashionplatform Miinto. Wij zijn altijd dichtbij en voor ons staat de klant altijd op nummer één!

Maak kennis met ons team!

Advies nodig tijdens het winkelen? Ons enthousiaste team staat graag voor u klaar! Onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee, laten we u graag de nieuwe collectie zien met de laatste trends. Alvast even kennismaken? Hier zijn we!

Frieda Visbeek

Verkoopmedewerkster

Willie de Vries

Verkoopmedewerkster / VM

Bezoek onze webshop