Meneer & Mevrouw Hoekstra

Over ons

Meneer & Mevrouw Hoekstra is voor velen hét adres voor een nieuwe outfit. Met continue vernieuwingen en een uiteenlopende collectie dames- en herenmode proberen we onze klanten steeds weer te verrassen. Niet alleen klanten in onze fysieke winkel adviseren en bedienen we, ook steeds vaker weten consumenten ons te vinden via onze webshop.

Bewonder en ervaar

Nieuwsgierig? Kom gezellig langs, bewonder en ervaar onder het genot van een kop koffie het plezier van winkelen, onze huiskamersfeer en het persoonlijke contact. Tot ziens in Stiens?

Groeten,
Erik Oomen & Coby Oomen-Hitman

Toen en nu

In 2014 zijn we van de Langebuorren 45 verhuisd naar de huidige locatie om daarmee het winkeloppervlak te vergroten van 135 naar 305m2. Daar bleef het overigens niet bij, zo is het winkeloppervlak in 2017 zelfs verdubbeld naar ruim 645m2. De winkel is de afgelopen jaren niet alleen qua oppervlak behoorlijk uitgebreid, ook qua aanbod en doelgroep heeft er een flinke uitbreiding plaatsgevonden. Zo kunnen dames en heren van 16 t/m 65+ bij Meneer & Mevrouw Hoekstra terecht voor een uiteenlopende collectie van aansprekende merken.

Beleving & sfeer

De inrichting, uitstraling en sfeer van de winkel proberen we iedere keer weer te vernieuwen, om zo aan te sluiten bij onze doelgroep. Het is een winkel met een trendy industriële look en enorm veel beleving. Ook een kopje koffie tijdens het winkelen en een sociaal praatje vinden wij erg belangrijk. Voor de combinatie van de juiste merkenmix, de beleving van een dag winkelen en de vooruitstrevende visie hebben we eerder de ‘Boetiek van de Maand award’ ontvangen van fashionplatform Miinto. De klant staat bij ons absoluut op nummer één.

Bezoek onze webshop