Meneer & Mevrouw Hoekstra

DE WINKEL

Meer dan 600m2 winkelplezier in Stiens

Meneer & Mevrouw Hoekstra in Stiens is dè kledingwinkel voor dames & heren! De inrichting, uitstraling en sfeer van de winkel is afgestemd op brede doelgroep. De winkel is goed begaanbaar en de trendy industriële look, in combinatie met vintage huiskamerelementen met verrassende accessoires zorgt voor veel beleving.

Onder het genot van een kopje koffie of thee kun je zelf, of samen met een van onze teamleden, de uitgebreide collectie bewonderen. Van functioneel gekleed tot uitgesproken modisch, waarbij we altijd de perfecte combinatie samenstellen die bij jou en de gelegenheid past!

We staan graag dichtbij onze klanten en zullen je daarom altijd de vraag stellen waarmee we je van dienst kunnen zijn? Ga je naar een sollicitatiegesprek, heb je een familiereünie, of kijk je uit naar een eerste date? Je krijgt geen tweede kans voor een eerste indruk en wij helpen je graag!

Alvast kennismaken met de collectie? Bekijk het aanbod op onze webshop. Vandaag besteld, is binnen 48 uur in huis.

Meer dan 600m2 winkelplezier

Meer dan 600m2 inspiratie en winkelplezier, met dames en herencollecties van toonaangevende merken. Functioneel en modebewust. Uiteenlopende stijlen zoals casual in jeans, sportief in trend, representatief of zakelijk gekleed komen samen bij Meneer & Mevrouw Hoekstra.

Verrassende merkenmix

Bekijk onze verrassende merkenmix met meer dan 50 toonaangevende merken; met gevestigde namen en modieuze nieuwere merken. Van G-star, Superdry, PME Legend en State of Art, tot Catwalk Junky, YaYa, OPUS, Moscow en nog veel meer.

Van top tot teen gekleed

Van ‘top tot teen’ en van ‘A tot Z’ gekleed, in kleding waar jij je goed in voelt! Van Jassen, blazers, truien, overhemden, blouses, shirts, jurken, rokken en jeans tot sokken, schoenen, panty's, bijpassende tassen en sieraden.

Maak kennis met ons team!

Advies nodig tijdens het winkelen? Ons enthousiaste team staat graag voor u klaar! Onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee, laten we u graag de nieuwe collectie zien met de laatste trends. Alvast even kennismaken? Hier zijn we!

Kim Waterlander

Verkoopmedewerkster

Marjan de Haan

Verkoopmedewerkster

Bezoek onze webshop