Meneer & Mevrouw Hoekstra

Nieuwe collectie!

645m2 winkelplezier in Stiens

Meneer & Mevrouw Hoekstra in Stiens is dé kledingwinkel voor dames & heren! De inrichting, uitstraling en sfeer van de winkel is afgestemd op onze brede doelgroep (dames en heren van 16 t/m 65+). De trendy industriële look in combinatie met de verrassende inrichting zorgt voor veel beleving. Onder het genot van een kopje koffie kun je, zelf of onder deskundige en persoonlijk begeleiding, de uitgebreide collectie (meer dan 60 modemerken) bewonderen. Van G-Star, Levi’s, Superdry, PME Legend, Cast Iron, YAYA en Expresso tot No Excess, 10Days, Penn&Ink N.Y., Loavies, State of Art, NA-KD en nog vele andere merken.

Alvast kennismaken met de collectie? Bekijk het aanbod op onze webshop. Goed om te weten: het aanbod op onze webshop is slechts een deel van de collectie die in de winkel beschikbaar is. Kom dus gezellig eens langs en ervaar het plezier van winkelen! Wist je overigens dat je in het gehele centrum van Stiens gratis kunt parkeren?

645m2 winkelplezier

Sportief, casual, trendy en zakelijk komen samen in één winkel. Door het persoonlijke contact en de huiskamersfeer voel je je direct thuis!

Verrassende merkenmix

Ruim 60 merken: van G-star, Levi's, Superdry, PME Legend en State of Art tot Mavi Jeans, Expresso, Poools, 10Days en nog veel meer.

Van top tot teen gekleed

Van Jassen, blazers, truien, overhemden, shirts, jurken en jeans tot schoenen, sokken, lingerie, tassen en sieraden. Kortom: goed gekleed van top tot teen!

Meet the team

Hulp nodig tijdens het shoppen? Ons enthousiaste en ervaren team staat voor u klaar! Onder het genog van een heerlijke kop koffie laten we u graag de nieuwste trends en collectie zien. Alvast even kennismaken? Meet the team!

Janet Osinga

Administratie

Neeltje Bleeker

Bedrijfsleidster

Bezoek onze webshop