Meneer & Mevrouw Hoekstra

Neeltje Bleeker

Bedrijfsleidster

Bedrijfsleidster Neeltje werkte al vanaf 2010 met Erik en Coby samen, toen zij in 2010 Hoekstra Mannenmode van Taco en Corrie Hoekstra overnamen. En nu, na de overname werkt ze als Bedrijfsleidster samen met Wim Hoekstra. Voor 2010 was Neeltje ook in de commerciële sector werkzaam:

“Ik heb verschillende functies gehad in de huidverzorging en de make-up en later in de mode voor zowel mannen als vrouwen. Daarbij vind ik het belangrijk dat de klant met een goed gevoel en blij de winkel uitgaat. Klanten kunnen van mij verwachten dat ik oprecht en eerlijk ben in mijn advies naar hen toe. Met het team wil ik een prettige sfeer in de winkel uitdragen. Een goede werksfeer zorgt er namelijk niet alleen voor dat klanten fijn kunnen winkelen, maar ook dat het personeel fijn kan werken.”

De eigenschappen die Neeltje nodig heeft in haar baan als bedrijfsleidster gebruikt ze ook in haar vrije tijd. Eén van haar grote hobby’s is regisseren, naast zelf toneelspelen en sporten: “En mode natuurlijk. Mijn favoriete merken zijn Penn&Ink en Moscow, stoer en vrouwelijk!”. Het motto van Neeltje sluit hier naadloos op aan: “maak mooie herinneringen”.

 


Terug naar het teamoverzicht
Bezoek onze webshop