Meneer & Mevrouw Hoekstra

Marjan de Haan

Verkoopmedewerkster

Sinds augustus mag ik werkzaam zijn bij Meneer & Mevrouw Hoekstra en dat voelt meteen als thuiskomen!

Sfeer en plezier in mijn werk is voor mij erg belangrijk. Onderhand ben ik ruim 26 jaar werkzaam in de modebranche in diverse functies, ook samen met mijn partner een winkel in Franeker gerund als franchisenemer, een ontzettend leerzame periode is dit geweest.

In het kader van nooit te oud om te leren heb ik een aantal jaren geleden een kleur- en stijlopleiding gevolgd en die kennis zit onderhand in mijn DNA. Hoe verschillend zijn onze klanten en hoe leuk is het om iemand te mogen adviseren en goed te kijken naar vormen, stijl en kleuren. Dit met eerlijkheid ,enthousiasme en een grap en grol tussendoor, want één dag niet gelachen is één dag niet geleefd, nietwaar? Ik krijg ontzettend veel positieve energie wanneer klanten dit waarderen en stralend de winkel verlaten en later blij weer terugkeren.

Mijn eigen kledingstijl is over het algemeen casual maar wel vrouwelijk met een stoere touch, maar vind het ook erg leuk om verrassende combinaties te maken, en bv printjes met elkaar te mixen. Er is niet één speciaal merk waar ik op val maar kies tegenwoordig wel meer natuurlijke materialen.

In mijn vrije tijd ben ik regelmatig in de sportschool te vinden, ga ook graag uit met vriendinnen, even een hapje eten of een theater pakken en vergeet vooral de dansavondjes niet. Rust vind ik in de natuur, lekker wandelen, fietsen, varen en suppen; maar ook veel fotograferen en dan gaan voor dat perfecte plaatje en natuurlijk plaats ik daarvan één en ander op social media. Creatief zijn hoort ook bij mij en vind het een uitdaging om met weinig toch iets moois te maken of neer te zetten, zowel in werk als privé.

Bovenaan staat mijn gezin, mijn partner die mij zó aanvult  en mijn beste maatje is en onze energieke dochter van 16 die mij af en toe zo heerlijk kan spiegelen. Met deze twee mooie mensen  maak ik graag mooie herinneringen en genieten we van het leven!!!


Terug naar het teamoverzicht
Bezoek onze webshop