Meneer & Mevrouw Hoekstra

Jolanda Waterlander

Verkoopmedewerkster

Jolanda is verkoopster in hart en nieren. Al meer dan 25 jaar is ze werkzaam in de mode. Niet alleen in de verkoop trouwens, ook de styling van de winkels heeft ze altijd onder haar hoede genomen: “Ik vind het fijn als de winkel er altijd top, strak en uitnodigend uitziet. Maar het allerleukste is toch wel klanten adviseren en helpen in het maken van de juiste kledingkeuze.

Sinds 2017 werk ik bij Meneer & Mevrouw Hoekstra in Stiens, in een fijn team en met een gezellige klantenkring. De combinatie van dames- en herenmode ben ik in mijn loopbaan nog niet eerder tegengekomen en dat spreekt me heel erg aan. Het brengt veel sfeer en gezelligheid in de winkel. Ik voel me hier helemaal thuis.”

Haar echte ‘thuis’ staat in Menaldum: “In mijn vrije tijd tuinier ik graag. Ik word blij van een strakke tuin en een opgeruimd huis. Daarnaast geniet ik volop van onze kleinkinderen – wat een rijkdom – en ga ik graag een dagje winkelen. Dan ben ik nieuwsgierig wat andere winkels verkopen en hoe die winkels eruitzien. Zo blijf ik op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen!”

Jolanda is sterk in het combineren van verschillende items: “Ik vind het leuk om klanten te verrassen met iets onvoorspelbaars. Ik ben altijd eerlijk en oprecht, en ik hoor ook vaak dat ik veel geduld heb en goed kan luisteren. Ik kijk ook altijd of een kledingstuk fijn draagt. Dat vind ik zelf belangrijk. Mooie, soepele stoffen, het liefst in het blauw, zijn mijn favoriet. Stoer, maar toch vrouwelijk en bovenal: less is more!”

 


Terug naar het teamoverzicht
Bezoek onze webshop