Meneer & Mevrouw Hoekstra

HOEKSTRA pakt de draad weer op

De cirkel is weer rond voor Wim Hoekstra

Als vierde generatie van de familie Hoekstra ben ik terug in de winkel. Veertig jaar geleden zei ik al tegen pake Meindert dat ik de winkel van hem over wilde nemen en die droom is nu eindelijk uitgekomen.

Het is allemaal anders gelopen dan ik vooraf had kunnen bedenken, maar gesteund door Thérèse (mijn mevrouw Hoekstra) en geholpen door mijn familie en het team is het gelukt!

Ik geniet elke dag van het persoonlijke contact, van de lach, van soms een traan, de kleding van onze toonaangevende merken en de hectiek van detailhandel. ‘Hoekstra’ staat sinds 1910 voor klantgerichtheid, kwaliteit en goede service, en daar zal ik me samen met het team voor in blijven zetten.

Dromen kunnen dus uitkomen en ik hoop je te mogen verwelkomen in de mijne!

Vriendelijke groet,
Wim Hoekstra


Dichtbij Sinds 1910

Sinds 17 mei 1910 staat onze winkel Hoekstra ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. En daar zijn we trots op!

Mijn overgrootvader bezocht zijn klanten, nam de maten, verkocht de stof en maakte daar zelf ‘kleeding’ van. Hij stond dichtbij zijn klanten en dat doen wij nog steeds.

Kleding laat zien wat klanten belangrijk vinden, wat er in het verschiet ligt en op welke manier zij zich willen uiten. En daarom zijn we graag dichtbij!

Wij zijn dichtbij in Stiens, ‘Fryslân en omkriten’, waar je nog gratis kunt parkeren en een welgemeend Welkom of Wolkom ervaart.

Daarbij zijn wij bereikbaar. De winkel is zes dagen per week open, laagdrempelig en het is nu ook mogelijk om via WhatsApp contact met ons op te nemen.

Ook kan er buiten winkelopeningstijden op afspraak gewinkeld worden en wanneer je minder mobiel bent, komen we graag bij je langs. En uiteraard is onze online winkel altijd geopend: hoekstramode.nl

Onze winkel is meer dan een werkplek waar kleding verkocht wordt. Het is onze ontmoetingsplek, een gezellige huiskamer waar verhalen vertelt worden en wij nog steeds dichtbij mogen staan!

Fan herte wolkom en graach oant sjen!
Van harte welkom en graag tot ziens!


Maak kennis met ons team!

Advies nodig tijdens het winkelen? Ons enthousiaste team staat graag voor u klaar! Onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee, laten we u graag de nieuwe collectie zien met de laatste trends. Alvast even kennismaken? Hier zijn we!

Kim Waterlander

Verkoopmedewerkster

Wim Hoekstra

Ondernemer & Gastheer

Bezoek onze webshop