Meneer & Mevrouw Hoekstra

Rinke de Vries

Verkoopmedewerker / Webshop

Rinke is sinds 2020 werkzaam bij Meneer & Mevrouw Hoekstra. Hij kwam het team versterken nadat hij, jarenlang in de (ouderen)zorg werkte: “Met mensen met verschillende soorten dementie, stomatiek en een stukje hospice.

“Ondanks het werken in de retail heel anders is dan in de zorg, ben ik in beide gevallen veel met mensen bezig. Iets wat ik graag doe! De sociale ervaringen die ik heb opgedaan in de zorg, helpen mij nu weer om gemakkelijk contact te maken met de klanten in de winkel.”

Met veel enthousiasme en kennis geeft Rinke advies: “Ik zal natuurlijk zoveel mogelijk de wensen van de klant proberen in te vullen, maar ik kom meestal ook met iets dat nét even wat anders is dan wat klanten gewend zijn. Ik mag ook graag even een dolletje maken met klanten. Een grapje moet af en toe kunnen, toch?”

Rinke kan ook zeker serieus zijn, zo blijkt uit zijn vrijetijdsbesteding. Zo leest hij graag boeken over de meest uiteenlopende onderwerpen zoals de mens, psychologie, het universum, gezondheid en ga zo maar door: “Inmiddels kan ik een flinke boekenkast vullen. Je bent nooit uitgeleerd. Mijn motto in het leven is dat er altijd iets valt te ontdekken!”

De favoriete bezigheden van Rinke (fitnessen, films en series kijken en koken in zijn eigen keuken in Sint Annaparochie) zijn bijna net zo veelzijdig als zijn kledingstijl: “De stijl die mij het meeste aanspreekt is jeans casual/netjes. Denk aan een nette combinatie qua kleding, waarbij de mouwtjes van het overhemd en/of de broekspijpen opgerold zijn. Een casual T-shirt/polo met een toffe jeans en een paar stoere sneakers draag ik ook graag. Mijn favoriete kledingmerk is op dit moment G-Star met Cast Iron op de goede tweede plek. De collectie heeft een goede pasvorm en de detaillering is ook nog eens enorm goed. Echt mijn stijl!”


Terug naar het teamoverzicht
Bezoek onze webshop