Meneer & Mevrouw Hoekstra

Erik Oomen

Eigenaar

Voor eigenaar Erik was de overname van een kledingwinkel eigenlijk een hele stap buiten zijn comfortzone. Hij werkte namelijk maar liefst 22 jaar in de autobranche toen hij besloot een carrièreswitch te maken: “Ik begon als leerling monteur bij een Ford dealer en eindigde als mededirecteur. Daarna heb ik nog een aantal jaren als consultant gewerkt voor diverse autobedrijven, totdat in 2010 de mogelijkheid zich voordeed om Hoekstra Mannenmode over te nemen.”

Een verandering van omgeving is Erik echter niet vreemd. Hij bracht zijn jeugd door in Beverwijk, om vervolgens via Vrouwenparochie en Britsum in Stiens terecht te komen. Daar woont hij met veel plezier: “Samen met Coby en onze dochters wonen we op een prachtig plekje in Stiens. Ik vind het heerlijk om in de tuin bezig te zijn, in onze woonboerderij te klussen of in de garage te sleutelen aan auto’s en oldtimers.”

Het bezig willen zijn zit er bij hem al van jongs af aan in: “Het ondernemen en bouwen aan nieuwe ontwikkelingen is voor mij belangrijk en inspirerend. Stilstand is voor mij echt achteruitgang!” Gelukkig blijft Meneer & Mevrouw Hoekstra genoeg uitdagingen bieden: “Mijn doel is om samen met de klant op een enthousiaste wijze tot iets moois te komen, wat de vraag van de klant beantwoordt of zelfs overstijgt. Inspiratie en beleving zijn daarin de uitgangspunten. Ik houd van rijke materialen en verrassende details. Horloges en schoenen maken het plaatje compleet.”

 


Terug naar het teamoverzicht
Bezoek onze webshop