Meneer & Mevrouw Hoekstra

Corona-update

Wij zijn weer open en staan voor je klaar! De afgelopen dagen hebben we zorgvuldig de tijd genomen om de winkel, achter gesloten deuren, om te bouwen naar een veilige werk- en winkelomgeving voor onze klanten en collega’s.

Naast de aanpassingen in en om de winkel, hebben we ook een aantal aanpassingen doorgevoerd in onze openingstijden. Zo zijn we tijdelijk van dinsdag t/m vrijdag geopend van 12:30 – 17:30 uur en zaterdag van 09:30 – 17:00 uur. Ondanks de vele aanpassingen ben je welkom zoals altijd en staan we voor je klaar met het hele team! Zo hopen we er juist in deze tijd, op gepaste afstand, extra voor jou te zijn. Immers: Let een beetje op elkaar, samen komen we deze moeilijke periode te boven.

Tot snel!
Erik, Coby, Neeltje, Willie, Janny, Janet, Steven, Jolanda, Paula, Francina, Rinke, Femke en Sanne.

PS. liever online shoppen? onze webshop www.hoekstramode.nl is 24/7 geopend.

645m2 winkelplezier

Sportief, casual, trendy en zakelijk komen samen in één winkel. Door het persoonlijke contact en de huiskamersfeer voel je je direct thuis!

Verrassende merkenmix

Ruim 60 merken: van G-star, Levi's, Superdry, PME Legend en State of Art tot Mavi Jeans, Expresso, Poools, 10Days, Maryley en nog veel meer.

Van top tot teen gekleed

Van Jassen, blazers, truien, overhemden, shirts, jurken en jeans tot schoenen, sokken, lingerie, tassen en sieraden. Kortom: goed gekleed van top tot teen!

Meet the team

Hulp nodig tijdens het shoppen? Ons enthousiaste en ervaren team staat voor u klaar! Onder het genog van een heerlijke kop koffie laten we u graag de nieuwste trends en collectie zien. Alvast even kennismaken? Meet the team!

Willie de Vries

Verkoopster

Janny Veenstra

Webshop beheer

Bezoek onze webshop